Hieronnat Outi Järvinen

Rekisteriseloste Hieroja Outi Järvinen


Hieronta rentouttaa kehon ja mielen

Hieronta 45 min 42€

Hieronta 60min 49€

Hieronta 75 min 56€

Hieronta 90min 68€

Hieronta 120 min 82€

Raskausajan hieronta 60min 50€
Raskauden aikana voi käydä turvallisesti hieronnassa alusta loppuun saakka kun huomioidaan äidin ja lapsen vointi sekä raskauden kulku. Hieronta tehdään tilanteesta riippuen makuultaan tai istualtaan ja käytetään tyynyjä tukemaan vartalolle hyvää asentoa. Hierottavat alueet sovitaan tarpeen mukaan. Hieronnassa voidaan käyttää myös rajoitetusti kuumia kiviä rentouttamaan lihaksia ja mieltä. Jos haluat kivet mukaan, kirjoita siitä varauksen yhteydessä lisätietokenttään tieto, kivet +10€.

Kuumakivikäsittely+hieronta 50min 65€ 
(Erittäinen tehokas sekä äärimmäisen rentouttava hoitoyhdistelmä jossa ensin hierotaan haluttu alue lämpimillä basalttikivillä saaden pintalihakset pehmenemään ja sen jälkeen päästään käsillä hierottaessa suoraan käsiksi syvemmälle kudokseen. Kuumakivihieronnassa yhdistyy hieronta ja lämpöhoito).

Unelmatrio 90 min 78€
(hoito sisältää hieronnan lämpöisillä basalttikivillä, 45min. hieronnan sekä loppuun pään-, kasvojen- ja niskan alueen hieronnan. Hoidossa käytetään lisäksi lämmitettyjä savipakkauksia.

Kuumakivihieronta 45 min 57€
(Kuumakivihieronnassa yhdistyy hieronta ja lämpöhoito. Hieronnan välikappaleena on lämmin basalttikivi jolla hierotaan lihaksia. Hoito on sekä erittäin tehokas että rentouttava).

Pää- ja kasvohieronta 30min 36€
(Pään-, kasvojen ja niskan alueen kireyksiä poistava hieronta).

Suklaahieronta 60min 60€
(Hoito sisältää kuivaharjauksen jonka jälkeen alue hierotaan suklaantuoksuisella rentouttavalla hierontaöljyllä. Hieronnassa käytetään lisäksi lämpöisiä savipakkauksia auttamaan lihaksia rentoutumaan. Alueena voi olla esim. koko selkä tai jalat).

Suklaahieronta 120min 98€


Hierontoihin voit sisällyttää lisäpalveluna lämpöhoidon hintaan 10€. 

 (Lämpöhoito rentouttaa tehokkaasti pintalihaksia ja mieltä. Näin pääsemme käsin hieroessa käsiksi suoraan syvemmälle kudokseen).

Vartalohoidot

Vartalohoito Luonnon pehmeys 95€
Rentouttava ja kosteuttava vartalohoito, joka tasoittaa ja pehmittää ihoa. Hoidon jälkeen olo on kevyt ja rentoutunut.

Hoidon sisältö: kuivakuorinta ,kosmetologin tekemä hieronta. Hieronta tehdään kosteuttavalla vartalonaamiolla.
 

Selän ihonpuhdistus 75€
Selän iholle tehtävä tehokas puhdistus. Hoito voidaan toteuttaa tarvittaessa syväpuhdistavana kemiallisena puhdistuksena selän alueelle.

Hoidon sisältö. alkupuhdistus, kuorinta, puhdistus ultraääni-laitteella, mekaaninen tai kemiallinen syväpuhdistus, naamio ja hoitovoide.

Bloom

D A Y S P A