Perinteiset kasvohoidot

 

 

Perinteinen ihonpuhdistus *

Ihonpuhdistus tai Ultraääni-ihonpuhdistus.

Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille puhdistavana hoitona. Erinomainen askel kohti puhtaamapaa ihoa!

Hoidon sisältö: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, ultraääni-puhdistus, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, hoito-seerumi, naamio ja hoitovoide.

80€

Kemiallinen syväpuhdistava hoito *

Kemiallinen syväpuhdistus on tehokas tapa poistaa ihon epä- puhtaudet. Kaikille ihotyypeille sopiva syväpuhdistus, mutta erityisesti epäpuhtaalle sekä seka-ja rasvaiselle iholle. Tehokas tukkeutuneen ihon hoito, vähentää liiallista talineritystä sekä epäpuhtauksien syntyä.

Hoidon sisältö: alkupuhdistus, kevyt timanttihionta, kemiallinen syväpuhdistus, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, hoito-seerumi, rauhoittava naamio ja hoitovoide.

90€

Timanttihionta *

Kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Ihon väri tasoittuu

ja kirkastuu. Timanttihionnalla voidaan hoitaa myös silmän-ympärys alue ja kaula. Hoitopäiden ja säädettävän imun ansiosta hoidon tehokkuutta voidaan säädellä eri ihotyyppien

ja hoitotavoitteiden mukaan.

Hoitoa suositellaan samealle, paksulle/ epäpuhtaalle iholle, pigmenttimuutoksiin ja arpiin.

Hoidon sisältö: alkupuhdistus, timanttihionta, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, seerumi, hoitonaamio ja hoitovoiteet.

70€


Timanttihionta ja ihonpuhdistushoito *

Tehokkaamman hoidon saat yhdistelmähoidolla. Jo yhden hoito-kerran jälkeen ihon pinta on uudistunut, pehmeä ja kirkkaampi.
90€

Kosteuttava ja rentouttava hoito *

Kosteuttava kasvohoito on syväkosteuttava ja ravitseva kasvo- hoito kuivan ihon elvytykseen.

Hoidon sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, tehokosteuttava seerumi, kasvojen rentouttava hieronta, naamio ja hoitovoide.
85€

* = Hoitoihin voidaan yhdistää pitkä hieronta +20€